Invincible (Yenilmez) - Dizi Önerisi

 


Herkese merhaba! Bugün size güzel mi güzel, bol macera, aksiyon, heyecan, arkadaşlık, dövüş, kan, şiddet içeren bir süper kahraman dizisi önereceğim. Açıkçası süper kahraman dizilerine, filmlerine, çizgi romanlarına o kadar da merakım yoktur. Ama bazen denk gelince izlerim, okurum. Bu da iyi ki denk gelmiş dediğim bir dizi. Eğer süper kahramanlı dizileri seviyorsanız kesinlikle soluksuz izleyeceğiniz bir dizi olacak. Neymiş bu çok beğenerek izlediğim dizi size bahsedeyim.


17 yaşına gelene kadar herhangi bir güce sahip olmayan Mark'ın güçlerinin ortaya çıkmasıyla başına gelen olaylar anlatılıyor. Ama gücünün ortaya çıkmasının ardında da çok merak ettirici, gizemli konular yatıyor. Dizinin jenereği de fazlasıyla ilginç. Çünkü ilk başta normal bir Invincible jenereği giriyorken her bölümün daha fazla kanlanmasıyla jenerikte de kanlanmaya başlıyor. Bu en çok dikkatimi çeken ve hoşuma giden şeylerden biriydi. Dizinin içeriğinde de bu tarz şeyler bulunuyor. Mesela dizi de asla Invincible kelimesi geçmiyor. Peki ne oluyor? İzleyin görün diyeyim. Spoiler vermeyeyim.


Dizi ilk olarak Amazon'da 25 Mart 2021'de yayınlandı. Sadece ilk sezonu çıktı şu ana kadar. Yedi bölümden oluşuyor ve yaklaşık bir saat sürüyor. Amazon ikinci ve üçüncü sezonlarının geleceğinin sözünü de verdi. Heyecanla bekliyoruz! 


Robert Kirkman tarafından oluşturulmuş aynı isimli çizgi roman Invincible; yine Robert Kirkman, Cory Walker, Ryann Ottley eşliğinde dizisi çıkageliyor. En iyi erkek oyuncu dalında Oscar ödülünü kazanan Steven Yeun ise seslendirmesini yapıyor. 


İzlemeli misin? Kesinlikle, kesinlikle, kesinlikle! Fazla şiddet ve kan içerdiğinden dolayı çocuklar için uygun olduğunu düşünmüyorum sadece. Zaten yetişkinlere yönelik diye de vurgulanıyor.

14 yorum

  1. Orijinalini bildiğim için çok sevebileceğimi sanmıyorum, ama izlemek zevklidir tabii ki. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Orijinalini bilenlerden de çok olumlu yorumlar okudum. Genelde çizgi romanıyla karşılaştırınca da memnun kalınmış yani. Tabii senin beklentilerini bilemem yine de tavsiye ederim:)

      Sil
  2. Benim çok tarzım değil ama bu tarz sevenler için güzel bir öneri:)

    YanıtlaSil
  3. İlginç görünüyor. Normalde süper kahramanları ben de pek sevmem ama çizimleri iyi gibi. Nette bulursam bakabilirim, hiçbir platformda aboneliğim yok çünkü.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nette de olması gerek. Seveceğini düşünüyorum, iyi seyirler... :)

      Sil
  4. ooooo izlicem tabii en kısa zamanda, aksiyon, süper kahraman ve anime yani, ooooo :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, bence sen seversin. İyi seyirler şimdiden :)

      Sil
  5. Aaa süresi çok kısaymış, hazır Amazon üyeliği de yapmışım. İzleyeyim ben. :) Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  6. Invincible dizisini merak edip fragmanını izledim. Güzel esprili bir diziye benziyor. Gerçi dozu giderek artan şiddetle ilgili yorum biraz korkuttu beni. :)
    Tanıtım için çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Korkutmasın, evet şiddet fazla ama sonuçta süper kahraman filmi. Genelde böyle oluyor :) Rica ederim.

      Sil
  7. Yanılmıyorsam dizisini izledim ama bir bakmam lazım.

    YanıtlaSil

Son Instagram Gönderilerim
@kayipfisilti

Instagram

Kayıp Fısıltı. Theme by STS.