Shaco Coffee'de Öğlen Kahvesi

Konya, Türkiye

Yılın biraz telaşlı zamanlarındayız. Yeni yıl heyecanının azalması normalleşse de yine de içimizde bir yeni yıl telaşı olduğunu hissediyorum. En azından bende ikisi de var. Okul ve iş çalışmaları derken bir de sevdiğim tüm insanlarla yılbaşını kutlamaya çalışmak... Fakat bu telaşı bir kenara bırakıp bir pazar öğleninde güzel bir hindi fümeli sandviç, ardından tatlı ve hindistan cevizli kahve içtiğim için kim beni suçlayabilir ki?



Ve bunu da çok sevdiğim bir arkadaşımın erkek kardeşiyle beraber yakın zamanda açtığı bir kafede yapmayacağım da nerede yapacağım? Konya'nın Meram ilçesine açılan Shaco Coffee  kendine özgü dekorasyonu ve tatlarıyla beni benden aldı.



Daha açılalı bir ay bile olmamışken müşterisinin çok olmasına şaşmamalı, çünkü oldukça lezzetli bir menüye sahip! Sandviçler, çörekler ve birbirinden lezzetli tatlılar. Soğuk ya da sıcak içecekler de dahil - ve tabii ki söylememe gerek yok sıcak tatlı bir kahve sipariş ettim. İlk defa hindistan cevizli kahve siparişi verdim ve yeni favorim oldu.



Kafenin bir güzel özelliği de her köşesi fotoğraf çekilmeye uygun olarak dizayn edilmiş olması. Sezona özel yılbaşı ağacı, büyük kartların bulunduğu alan, Shaco çizimleri ve camın arkasında görünen kahve kavurma makinası... Konya'daysanız ya da Konya'ya uğrarsanız söylemeliyim ki kesinlikle işlerinize ara verip nefes alabileceğiniz bir yer! Daha fazla resim...





Adresi:

Melikşah Caddesi

No: 121/A

Meram, Konya



***

7 yorum

  1. Yeni yıl şimdiden güzel mutlu huzurlu gelsin :)
    Mahallemizde hediye dağıtıyoruz bi ara uğra oraya da :)

    YanıtlaSil
  2. Çok hoş ve şık bir mekan olmuş.Bol kahveli günleri olsun. :)) Hayırlı olsun.

    YanıtlaSil
  3. Hayırlı günler olsun hocam kolay gelsin Allah'a emanet olun

    YanıtlaSil
  4. Güzel huzurlu görünüyor. Burda kitap okumak da çok zevkli olurdu eminim. ❣️

    YanıtlaSil
  5. oh oh sandviç kahve mozaik pasta ideal bence de :)

    YanıtlaSil
  6. Ooo, sanırım siz de benim gibi uzun süre ara vermişsiniz. Shaco Caffe müthiş, üstelik Konya gibi yerde! Konya son yıllarda modernleşmeye doğru büyük adımlar atıyor gördüğüm kadarıyla. Hadi hayırlısı:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar, siteme tekrardan hoş geldiniz. Sanırım 3-4 ay önce Konya'da bir tramvayda şarkı söyleyen, gitar çalan gençlere denk geldim ve sizin kadar şaşırdım. Çünkü neredeyse 6 senedir Konya'dayım şarkı söyleyen kimseye denk gelmemiştim:)

      Ayrıca ara vermedim. Sanırım siz sitemin başında bulunan slayt kısmına baktınız, orada sadece son gezi yazılarım bulunuyor. Ana sayfamın alt kısmından son gönderilere ulaşılabiliyor :)

      Sil

Son Instagram Gönderilerim
@kayipfisilti

Instagram

Kayıp Fısıltı. Theme by STS.