Yeni Yılınız Kutlu Olsun!

Yepyeni bir sayfa açmanın tam vaktinin geldiği zaman, en sevdiğim vakit. Yılbaşı kutlamalarına aslında iki hafta önce hafta sonu başladım, sevdiğim herkesle geçirmeye çalıştığım için. Önce ailemle. Normalde ben kocaman bir çam ağacı alıp süsleyecektim, fakat annem çok para harcamayayım diye sanırım gitmiş, 60 cm'lik ağaç almış. Artık onu süsledim ben de. Diğer sene daha büyük bir ağaç almayı planlıyorum. 



Ailemle sıradan bir kutlama yaptık. Evde, bol bol pasta, börek ve kurabiyelerle geçti. İkinci hafta ise arkadaşlarımdan biriyle geçirdik. Loş ışık ve şarap eşliğinde, tatlı geçen bir vakitti.



Yılbaşında ise Ankara'daydım. Arkadaşlarla hafif alkol eşliğinde DnD adında (Dungeon & Dragons -Zindanlar ve Ejderhalar) bir oyun oynadık. Stranger Things'i izlediyseniz vardı ilk bölümlerinde. Bir masa başına herkes oturuyor. İyice o havaya girmek için bir mum ışığı kullanılabilir. Sonra ortaya Game Master yani oyun Oyun Ustası'nın yarattığı bir harita konulur. Bu harita üzerinde herkes kendine has doğaüstü güçlerini kullanabildiği karakterler seçer. Mesela görünmez olabilen bir süikastçı ya da canı azalana can katabilen (healer/şifacı adını verdiğimiz) bir rahip gibi gibi. Sonrasında da bu karakterle maceralar yaşanır işte. Oldukça eğlenceliydi. Ben ilk defa oynadığım için çok katılamadım ama yine de fena oynamadım gibiydi. O güne, orada çekilmiş fotoğraflarım yok ama Ankara'da çektiğim birkaç resmi paylaşmak istiyorum...








Bir de yılbaşı için bulduğum bazı güzel şarkıları paylaşmak istiyorum... Şarkılar eğlenceliden ziyade huzurlu diyebileceğim tarzda.

1.Happy New Year - Hazell Dean


2. Yule - Lisa Thiel



3. In The Black Midwinter - Worcester Cathedral Choir


4. Deep Winter Medley: Snow - Kiva



Siz neler yaptınız yılbaşında, yorumlarda anlatın!:)

Herkese musmutlu bir yıl diliyorum! 🎄🧧

7 yorum

  1. Merhabalar.
    Yeni yılınızı kutlar; yeni yılın ülkemize ve tüm dünyaya sağlık, sevgi, huzur, barış ve mutluluk getirmesini dilerim.
    Fotoğraflar yabancı değildi. Paylaşım için teşekkür ederim.
    Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
  2. Çok harika bir yılbaşı geçirmişiniz.. Bu arada şarkılar çok muhteşem 🤗

    YanıtlaSil
  3. Fotoğraflar, şarkılar, kutlamalar... harika. Nice mutlu yıllar Zeynepciğim :))

    YanıtlaSil
  4. Şarap ve iç pilav eşliğinde geçirdimmmm :)

    YanıtlaSil
  5. Evdeki herkesin erkenden ıyumasıyla birlikte ben ve abur cuburlarım ayağımı uzatıp keyif yaptık. 🤗 Ama tabii senin kutlamalara da özenmedim değil... Ah gençlik. ❣️

    YanıtlaSil
  6. Fotoğraflar çok hoş görünüyor. Biz yılbaşı akşamı için özel bir şeyler yapmadık. Senin kutlamaların kulağa keyifli geliyor. Yeni yıl hepimiz için güzelliklerle dolu olur umarım :)

    YanıtlaSil
  7. şarkılar saol :) Dnd nin filmi de var :)

    YanıtlaSil

Son Instagram Gönderilerim
@kayipfisilti

Instagram

Kayıp Fısıltı. Theme by STS.