Yeni İngilizce Bloğum: ADVENTURE WITH BOOKS!

Herkese merhabaaa! Uzun bir süredir Türkçe blogumda sizlerle edebiyat ve gezi gibi konularda keyifli yazılar paylaşıyorum. Sizlerin ilgisi ve desteğiyle bu yolculuk çok değerli bir deneyim haline geldi. rtık bu yolculuğu, farklı bir dilde ve geniş bir kitleyle paylaşmak adına bir adım daha attım. Belki hatırlarsınız, çok uzun zaman önce bloğumun çevirilerini paylaştığım İngilizce site açmıştım "Lost Whisper" adı altında ve sonra çok fazla güncel kalmadan silmiştim. Yine buna benzer fakat daha farklı bir şekilde tekrar İngilizce bloğum yayında!



Bu sefer bloğumun çevirisi yerine farklı yazılar paylaşacağım. Yani burada farklı orada farklı olacak içerikler. Konular aynı olacak sadece. Mesela okuduğum Türkçe bir şiiri burada, İngilizce bir şiiri orada analiz edeceğim. Ya da orada daha genel gezi yazıları yazacağım, Türkiye'de gezilecek yerler gibi. 


Yeni blogumun linkini paylaşmak isterim ki, belki aramızda İngilizce okuyanlar vardır ve onlar da bu yeni serüvene katılmak isteyebilirler. Yeni blogumu ziyaret etmek ve destek olmak için https://www.adventurewithbooks.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.


Sizlerin destekleri ve ilgisi, her zaman için en büyük motivasyon kaynağım oldu. Yeni blog serüvenimde de yanımda olduğunuzu hissetmek benim için çok önemli. Birlikte bu yeni adımda da aynı heyecanı ve sevgiyi paylaşacağımıza inanıyorum. Her zaman olduğu gibi Türkçe blogumda da sık sık buluşmaya devam edeceğiz. Yeni serüvenimize hepinizi davet etmekten mutluluk duyuyorum.

13 yorum

  1. Bloğunu takibe aldım. İngilizce içerikler okumak benim için de iyi olacak. Yazılarını merakla bekliyorum ve bol ilham diliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim İlkay, umarım keyif alırsın! :)

      Sil
  2. Daha büyümek için güzel fikir. İngilizce konusunda pek hevesim olmadığı için ben buradan devam edeceğim. Kolaylıklar dilerim. 😊

    YanıtlaSil
  3. Takibe alıyorum hemen:) Sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Yeni bloğunuz hayırlı, uğurlu olsun. Umarım her şey istediğiniz gibi olur. :)

    YanıtlaSil
  5. İki bloğu da aynı anda takibe alıyorum hehe.
    İngilizce İnstagram açmak 1.5 sene önce yaptığım bi şey. Epey ilerledi seviyem ve şimdi blog açacak kadar var ama üşeniyorum. Birilerinin üşenmeyip yola çıktığını görmek ne güzel. Tebrik ediyorum. Belki bana da ilham verirsiniz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahh hoş geldiniz öyleyse!
      Önceden ben de üşenip kapatmıştım ama o gücü kendimde buldum tekrar. Bu blog kadar aktif olmayacak olsam da orada yine de ayda 1-2 paylaşım yapacağım orada da :)

      Sil
  6. Hayırlı olsun başarılar diliyorum. İngilizce bloglar daha çok okunuyor ☺️

    YanıtlaSil

Son Instagram Gönderilerim
@kayipfisilti

Instagram

Kayıp Fısıltı. Theme by STS.